Доставка и Плащане

F r e s h  S t y l e

Доставка & Плащане

Моля запознайте се условията ни за "Доставка & Плащане" преди да пристъпите към използването на сайта.


Доставка

Доставката ще бъде извършена в рамките на 1-2 работни дни.

Всички поръчки се обработват в рамките на 24 часа след като направите вашата поръчка.

Доставяме само на територията на Република България.

Моля, обърнете внимание, че времето за доставка може да се различава в зависимост от местоположението на получателя и условията на местната куриерска служба.

Плащане

Всички поръчки се заплащат с опцията „Наложен Платеж“ след тест и преглед.

За момента „Онлайн Магазин – Fresh Style“ не предлага други методи за плащане.

Помощ

Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за доставка и плащане, моля свържете се с нас на имейл info@freshstyle.bg или телефон – 0894 650 477.


Връщане и Замяна

F r e s h  S t y l e

Връщане & Замяна

Моля запознайте се с условията ни за "Връщане & Замяна" преди да пристъпите към използването на сайта.


Връщане

Ние искаме да сте напълно доволни от покупката си,но ако все пак не сте доволни, ще приемем връщане на продукта в рамките на 14 дни от датата на доставката.

Моля, обърнете внимание, че всички върнати артикули трябва да са в ново и неползвано състояние, с всички оригинални етикети и етикети прикачени.

За да инициирате връщане, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на имейл info@freshstyle.bg или телефон 0894 650 477. Ще ви предоставим номер за разрешение на връщането и инструкции за продължаване на връщането.

Моля, обърнете внимание, че не покриваме разходите за доставка при връщане. Вие носите отговорността за разходите по доставка на артикулите обратно до нас.

Покриваме разходите за доставка при връшане единствено и само в случей че сме объркали вашата поръча, изпратени са ви грешни цвят, размер или модел.

След като получим вашите върнати артикули, ще ги проверим и ще ви уведомим ако има проблем.

Ако вашето връщане е одобрено, ще инициираме възстановяването на вашата оригинална метода на плащане.

Помощ

Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за връщане и замяна, моля свържете се с нас на имейл info@freshstyle.bg или телефон – 0894 650 477.


Общи Условия

F r e s h  S t y l e

Общи Условия

Моля запознайте се с общите ни условия преди да пристъпите към използването на сайта.


1. Права и отговорност на страните

Продуктите в МАГАЗИНА са ограничени само до посочените условия. „Виктория мм16“ ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени, като всички такива изменения и допълнения влизат в сила от момента на публикуването им на интернет страницата на онлайн магазина: www.freshstyle.bg

2. Ограничение на отговорността

С цел закупуването на продукти от МАГАЗИНА Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата на Закона за защита на личните данни. МАГАЗИНЪТ използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Можете да се запознаете с Политиката за поверителност тук.

3. Промяна на цени на стоки

МАГАЗИНЪТ има право да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

При намаление на цените, намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана. При допуснати технически грешки от страна на потребителя в информацията, предоставена от него при извършване на поръчката, МАГАЗИНЪТ има правото да откаже изпълнението на поръчката без да дължи обезщетение на потребителя.

В случай на заплатени от страна на потребителя суми за определена поръчка/и, които по горните причини не могат да бъдат изпълнени, МАГАЗИНЪТ се задължава да ги възстанови. Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана.

4. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Информация за потребителите съгласно чл. 47, ал. 1 от ЗЗП:

Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.

Доставчик на стоки, поръчвани от настоящия онлайн магазин е „Виктория мм16“ ЕООД, ЕИК: 205639687.

Седалище и адрес на управление на доставчика: гр. Дупница 2600, ул. „Орлинска” № 35, телефон на потребителя – 0894650477, www.freshstyle.bg e-mail: info@freshstyle.bg
Адресът на мястото на осъществяване на стопанска дейност е: Дупница, ул. „Орлинска” № 35.

Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт, непосредствено до наименованието на стоката.

Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цената на стоките. Тя е посочена отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

Онлайн МАГАЗИНЪТ не начислява никакви разходи за използване на средство за комуникация за сключване на договора за продажба от разстояние.

Условия на плащане, доставка и изпълнение, датата на която МАГАЗИНЪТ се задължава да достави стоките или да извърши услугите Условията на доставка и изпълнение на поръчките са описани в раздел „Условия на доставка”. Условията на плащане са посочени в раздел „Начини на плащане”

Условия, срок и начини за упражняване на правото на отказ от договора Потребителят има право да се откаже от договора за продажба от разстояние, без да посочва причини за това. Срокът за упражняване правото на отказ е 14 дни считано от:

датата на доставка, което означава датата, на която Вие или посочена от Вас трета страна (различна от куриера) сте приели и физически владее продукта; или

в случай на повече продукти, поръчани с една поръчка и доставени поотделно:

Датата, на която Вие или трето лице (различно от куриера) и посочено от Вас сте приели и физически владеете последния продукт, или

Датата, на която ние Ви уведомим, че не можем да доставим остатъка от поръчаните продукти; или

в случай на поръчка, свързана с доставка на продукт, състоящ се от множество части:

Датата, на която Вие или трето лице (различна от куриера) и посочено от Вас сте приели и физически владеете последната част, или
Датата, на която ние Ви уведомим, че не можем да доставим останалите части.

За да упражни правото си на отказ, потребителят трябва да уведоми МАГАЗИНА посочвайки име и адрес за кореспонденция и в случай, че има такива- телефонен номер и e-mail адрес както и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление, което следва да бъде представено на МАГАЗИНА на хартиен или друг траен носител.

Потребителят може също така да попълни и подаде по електронен път стандартния формуляр за отказ /Приложение № 1/ или друго недвусмислено заявление за отказ на e-mail: info@freshstyle.bg ,, като в случай че използва тази възможност,

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ незабавно ще изпрати съобщение за потвърждение на получаването на отказа. За да бъде спазен срока за отказ от договора, е достатъчно потребителят да изпрати съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора (14 дни от получаването на стоката).

В случай, че потребителят се откаже от договора, МАГАЗИНЪТ ще възстанови всички плащания, които е получил, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от потребителя начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от „Виктория ММ16“ ЕООД), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят информира МАГАЗИНА за неговото решение за отказ от договора.

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ извършва възстановяването само по банкова или картова сметка на клиента.

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не бъдат представени доказателства, че стоката е изпратена обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Потребителят следва да изпрати на МАГАЗИНА или да върне обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който потребителят е информирал МАГАЗИНА за отказа си от договора.

Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно стоките на МАГАЗИНА преди изтичането на 14-дневния срок. Потребителят отговаря единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания.

При упражняване правото на отказ, Потребителят следва да поеме транспортните разходи по връщане на стоката на МАГАЗИНА.

Несъответствия на стоките и рекламации. Внимание! При получаване на пратката моля проверете стоката в присъствието на куриера. При получаване на пратката, трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствие на стоката с поръчката.

При несъответствие на получените стоки с поръчаните, МАГАЗИНЪТ заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя. В случай на липсващи стоки, констатирани от Потребителя при получаване на поръчката, МАГАЗИНЪТ може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако

Потребителят откаже замяна на продуктите МАГАЗИНЪТ възстановява съответната сума. При наличие на проблем относно закупен продукт, може да се свържете с наш представител на телефон: 0894650477.

При констатация на дефектен продукт, МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов като транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на МАГАЗИНА. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, може да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

В случай, че не можем да се стигне до споразумение, удовлетворяващо страните по спора, и съгласно Чл.181н.,ал.4 от Закона за защита на потребителите, можете да използвате следната електронна връзка към КЗП или платформата за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС) в рамките на Европейския съюз:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

МАГАЗИНЪТ си запазва правото да изменя и допълва настоящите Общи Условия по всяко време, като всички такива изменения и допълнения влизат в сила без да е необходимо предварително съгласие на потребителите. Измененията и допълненията влизат в сила автоматично, от момента на публикуването им на интернет страницата на МАГАЗИНА: www.freshstyle.bg.

Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

Общи Условия

Моля запознайте се с общите ни условия преди да пристъпите към използването на сайта.


F r e s h  S t y l e

Права и отговорност на страните

Продуктите в МАГАЗИНА са ограничени само до посочените условия. „Виктория мм16“ ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени, като всички такива изменения и допълнения влизат в сила от момента на публикуването им на интернет страницата на онлайн магазина: www.freshstyle.bg

Ограничение на отговорността

С цел закупуването на продукти от МАГАЗИНА Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата на Закона за защита на личните данни. МАГАЗИНЪТ използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Можете да се запознаете с Политиката за поверителност тук.

Промяна на цени на стоки

МАГАЗИНЪТ има право да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

При намаление на цените, намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана. При допуснати технически грешки от страна на потребителя в информацията, предоставена от него при извършване на поръчката, МАГАЗИНЪТ има правото да откаже изпълнението на поръчката без да дължи обезщетение на потребителя.

В случай на заплатени от страна на потребителя суми за определена поръчка/и, които по горните причини не могат да бъдат изпълнени, МАГАЗИНЪТ се задължава да ги възстанови. Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана.

Права и задължения съгласно закона за защита на потребителите

Информация за потребителите съгласно чл. 47, ал. 1 от ЗЗП:

Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.

Доставчик на стоки, поръчвани от настоящия онлайн магазин е „Виктория мм16“ ЕООД, ЕИК: 205639687.

Седалище и адрес на управление на доставчика: гр. Дупница 2600, ул. „Орлинска” № 35, телефон на потребителя – 0894650477, www.freshstyle.bg e-mail: info@freshstyle.bg
Адресът на мястото на осъществяване на стопанска дейност е: Дупница, ул. „Орлинска” № 35.

Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт, непосредствено до наименованието на стоката.

Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цената на стоките. Тя е посочена отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

Онлайн МАГАЗИНЪТ не начислява никакви разходи за използване на средство за комуникация за сключване на договора за продажба от разстояние.

Условия на плащане, доставка и изпълнение, датата на която МАГАЗИНЪТ се задължава да достави стоките или да извърши услугите Условията на доставка и изпълнение на поръчките са описани в раздел „Условия на доставка”. Условията на плащане са посочени в раздел „Начини на плащане”

Условия, срок и начини за упражняване на правото на отказ от договора Потребителят има право да се откаже от договора за продажба от разстояние, без да посочва причини за това. Срокът за упражняване правото на отказ е 14 дни считано от:

датата на доставка, което означава датата, на която Вие или посочена от Вас трета страна (различна от куриера) сте приели и физически владее продукта; или

в случай на повече продукти, поръчани с една поръчка и доставени поотделно:

Датата, на която Вие или трето лице (различно от куриера) и посочено от Вас сте приели и физически владеете последния продукт, или

Датата, на която ние Ви уведомим, че не можем да доставим остатъка от поръчаните продукти; или

в случай на поръчка, свързана с доставка на продукт, състоящ се от множество части:

Датата, на която Вие или трето лице (различна от куриера) и посочено от Вас сте приели и физически владеете последната част, или
Датата, на която ние Ви уведомим, че не можем да доставим останалите части.

За да упражни правото си на отказ, потребителят трябва да уведоми МАГАЗИНА посочвайки име и адрес за кореспонденция и в случай, че има такива- телефонен номер и e-mail адрес както и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление, което следва да бъде представено на МАГАЗИНА на хартиен или друг траен носител.

Потребителят може също така да попълни и подаде по електронен път стандартния формуляр за отказ /Приложение № 1/ или друго недвусмислено заявление за отказ на e-mail: info@freshstyle.bg ,, като в случай че използва тази възможност,

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ незабавно ще изпрати съобщение за потвърждение на получаването на отказа. За да бъде спазен срока за отказ от договора, е достатъчно потребителят да изпрати съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора (14 дни от получаването на стоката).

В случай, че потребителят се откаже от договора, МАГАЗИНЪТ ще възстанови всички плащания, които е получил, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от потребителя начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от „Виктория ММ16“ ЕООД), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят информира МАГАЗИНА за неговото решение за отказ от договора.

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ извършва възстановяването само по банкова или картова сметка на клиента.

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не бъдат представени доказателства, че стоката е изпратена обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Потребителят следва да изпрати на МАГАЗИНА или да върне обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който потребителят е информирал МАГАЗИНА за отказа си от договора.

Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно стоките на МАГАЗИНА преди изтичането на 14-дневния срок. Потребителят отговаря единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания.

При упражняване правото на отказ, Потребителят следва да поеме транспортните разходи по връщане на стоката на МАГАЗИНА.

Несъответствия на стоките и рекламации. Внимание! При получаване на пратката моля проверете стоката в присъствието на куриера. При получаване на пратката, трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствие на стоката с поръчката.

При несъответствие на получените стоки с поръчаните, МАГАЗИНЪТ заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя. В случай на липсващи стоки, констатирани от Потребителя при получаване на поръчката, МАГАЗИНЪТ може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако

Потребителят откаже замяна на продуктите МАГАЗИНЪТ възстановява съответната сума. При наличие на проблем относно закупен продукт, може да се свържете с наш представител на телефон: 0894650477.

При констатация на дефектен продукт, МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов като транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на МАГАЗИНА. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, може да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

В случай, че не можем да се стигне до споразумение, удовлетворяващо страните по спора, и съгласно Чл.181н.,ал.4 от Закона за защита на потребителите, можете да използвате следната електронна връзка към КЗП или платформата за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС) в рамките на Европейския съюз:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

МАГАЗИНЪТ си запазва правото да изменя и допълва настоящите Общи Условия по всяко време, като всички такива изменения и допълнения влизат в сила без да е необходимо предварително съгласие на потребителите. Измененията и допълненията влизат в сила автоматично, от момента на публикуването им на интернет страницата на МАГАЗИНА: www.freshstyle.bg.

Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.


Поверителност

F r e s h  S t y l e

Политика за поверителност

Моля запознайте се с нашата политика за поверителност преди да пристъпите към използването на сайта.


1. Кой сме ние ?

Основният администратор на вашите лични данни за целите на нашите услуги е „Виктория-ММ16“ ЕООД, дружество с ограничена отговорност със седалище в град Дупница 2600, област Кюстендил, община Дупница, България. „Виктория-ММ16“ ЕООД е дружеството, което предоставя услугите си съгласно Общи условия (наричани по-нататък „Виктория-ММ16“ ЕООД, “Ние”, “Нас” или “Нашата” в Декларация за поверителност). Това дружество е администратор на лични данни, по отношение на местните услуги, които предлага. Съответните данни за контакт са посочени в раздел 13.

2. Какви данни събираме за Вас ?

2.1.1 – Данни, осигурени чрез директни взаимодействия.

Когато се регистрирате, за да използвате нашите Услуги ние можем да събираме следната информация за Вас:

Ако се регистрирате като използвате Вашият Google профил: Вашето име, фамилия и имейл;

Ако се регистрирате като използвате Вашият Facebook профил: събираме Вашето име и фамилия, такива, каквито са видими във Facebook профила Ви.

В случай, че сте предоставили разрешение на Facebook, чрез опцията за поверителност в приложението (която се показва точно преди да се регистрирате на нашата Платформа), ние можем да събираме информация относно Вашия пол, години, имейл адрес, в зависимост от предоставените от Вас разрешения; и

Ако се регистрирате като използвате Вашият телефонен номер: събираме информация, относно Вашият телефонен номер.

В зависимост от избора, който сте направили при влизане в нашите Услуги или по време на процеса на участие в нашите Услуги, Вие можете да изберете да предоставите някои от следните допълнителни лични данни:

 • Вашето име
 • Имейл Адрес
 • Мобилен Телефон
 • Комуникация чрез функцията за чат на нашата платформа

Когато използвате функцията за чат, за да комуникирате с други потребители на Платформата, ние събираме тази информация, която Вие избирате да предоставите на другите потребители чрез тази функция.

2.1.1 – Информация, която събираме автоматично, когато използвате нашите Услуги

Когато осъществявате достъп до нашата Платформа или използвате нашите Услуги ние автоматично събираме следната информация за Вас:

 • Информация за Утстройството

Събираме специфична информация за устройството, като операционна система, версия, уникални идентификатори. Например, името на мобилната мрежа, която използвате. Свързваме уникалните идентификатори с Вашия профил.

Данни за потребител и данни за вписване

Технически подробности, включително IP адреса на Вашето устройство, часова зона и операционна система. Също така ще запазим данните Ви за вход в Платформата (дата на регистрация, дата на последната промяна на паролата, дата на последното успешно влизане), типа и версията на браузъра ви.

Данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници.

Ние събираме информация за Вашата дейност на нашата Платформа, която включва сайтовете, от които достъпвате до нашата Платформа, дата и час на всяко посещение, извършени от вас търсения, реклами или рекламни банери, които сте кликнали, вашето взаимодействие с такива реклами или обяви по време на посещението Ви и реда, в който посещавате съдържанието на нашата Платформа.

 • Бисквитки и подобни технологии

Използваме “бисквитки” (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. “Бисквитките” са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име.

Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои “бисквитки” или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате задават или имат достъп до “бисквитки”. Моля, имайте предвид, че aко деактивирате или откажете “бисквитките”, някои части от нашите услуги / Платформа може да станат недостъпни или да не функционират правилно.

За повече информация относно “бисквитките”, които използваме, моля, вижте нашата Политика относно “бисквитките” и подобни технологии.

2.1.3. – Данни от трети страни или от публично достъпни източници

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни [ и публични източници], както е посочено по-долу:

Конкретни технически данни и информация за използването на Услугите от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни;

Данни, събирани от прочит на бисквитки, данни от рекламни мрежи като например Programmatic Advertising и други подобни;

Публично достъпна, специализирана информация от доставчици на информация за търсене като публични онлайн каталози и директории;

Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези профили достъп до нашите услуги в Платформата.

2.1.4. – Не събираме лични данни, които:

 • Разкриват расов или етнически произход;
 • Разкриват политически, религиозни или философски убеждения;
 • Разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;
 • Се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;

3. Събираме ли информация от деца ?

Нашите Услуги не са предназначени за деца под 16 години и не събираме съзнателно лични данни на лица под 16-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице под 16 години ни е предоставило лични данни ще ги изтрием незабавно.

4. Защо обработваме ваша лична информация ?

Ще използваме Вашата информация и лични данни само тогава, когато законодателството ни позволява. Най-често ще използваме Вашите лични данни при следните обстоятелства:

 • Когато трябва да изпълним договорът, който сме сключили или предстои да сключим с Вас.
 • Когато е нужно за защита на Ваши законни интереси да подобрим нашите услуги и да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.
 • Когато сме задължени да спазим законово или регулаторно задължение.
 • При определени обстоятелства, може да обработваме вашите лични данни въз основа на Вашето съгласие. Ако го направим, ще ви уведомим за целта и категорията на личните данни, които ще бъдат обработени в момента, в който искаме вашето съгласие. По-долу излагаме описание на начините, по които използваме вашите лични данни [и кои са правните основания, на коитo се позоваваме, за да го направим. Също така идентифицираме какви са нашите законни интереси].

4.1.1 – За осигуряване на достъп на потребителите и предоставяне на Услуги чрез нашата Платформа.

Ако използвате за достъп Вашия мобилен номер или имейл адрес, ние използваме Вашето име, фамилия, мобилен номер и / или имейл адрес, за да ви идентифицираме като потребител и да осигурим достъп до нашата Платформа.

Ако използвате профила си във Facebook за достъп, използваме Вашето име и фамилия от Facebook профила Ви и имейл адреса, който сте използвали във Facebook, за да ви идентифицираме като потребител на нашата Платформа и да ви предоставим достъп до нея.

Горепосочените регистрационни данни се използват от нас, за да предоставим нашите Услуги в съответствие с Общи условия.
Използваме Вашия имейл адрес и мобилен номер (чрез SMS), за да Ви направим предложения и препоръки за нашите Услуги, които може да Ви интересуват.

Ние обработваме горепосочената информация за точно изпълнение на договора ни с Вас и на базата на нашия законов интерес за извършване на маркетингови дейности, за да Ви предложим услуги, които може да са от ваш интерес.

4.2.1 – За да подобрите своя потребителски опит в Платформата.

Използваме данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници, за да:

Предлагаме отговарящо на изискванията съдържание, като например да ви даваме по-подходящи резултати от търсенето, когато използвате нашите Услуги.

Определим колко време прекарвате в Платформа и по какъв начин управлявате Платформата, за да разберем интересите ви и да подобрим нашите Услуги въз основа на тези данни. Например, може да Ви предложим съдържание, което да посетите въз основа на съдържанието, което сте кликнали.

Наблюдаваме и докладваме за ефективността на кампании на нашите бизнес партньори и за вътрешни бизнес анализи.

Използваме вашите данни за местоположението за следните цели:

Да се състави анонимна и обобщена информация за характеристиките и поведението на потребителите на Платформата, включително за целите на бизнес анализа, сегментирането и разкриването на анонимни профили.

Да подобрим представянето на нашите Услуги и да персонализираме съдържанието, което насочваме към Вас. Например – с помощта на данните за Вашето местоположение, Ви показваме списък с обяви, които са в близост до Вас, за да подобрите изживяването си при купуване на артикули.

Да оценяваме и наблюдаваме достъпът Ви до рекламните банери на трети страни, които са видими в Платформата.

С помощта на информацията за вход в Платформата, която предоставяте, включваща имейл адрес и телефонен номер, ние отразяваме различните устройства (като настолни компютри, мобилни устройства, таблети), използвани от Вас, за достъп до Платформата. Това ни позволява да свързваме дейността Ви в Платформата от различни устройства и ни помага да Ви осигурим безпроблемен потребителски опит независимо от това, какво устройство използвате за достъп.

Ние обработваме горепосочената информация въз основа на нашия законен интерес, за да подобрим изживяването Ви в Платформата и да изпълним напълно съвместния си договор.

4.3.1 – За да ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.

Използваме мобилния Ви номер, данните от формата за достъп и уникалните идентификатори на устройствата, за да администрираме и защитим Платформата (включително отстраняване на проблем, анализ на данни, тестване, предотвратяване на измами, поддръжка на системата, подкрепа, отчитане и приемане на данни).

Анализираме комуникациите ви, извършени чрез функцията ни за чат за предотвратяване на измами и за насърчаване на безопасността чрез блокиране на спам или обидни съобщения, които може да са ви били изпратени от всеки друг потребител.

Ние обработваме горепосочената информация за пълното и точно изпълнение на съвместния ни договор, за подобряване на нашите Услуги и на базата на нашия законен интерес, за предотвратяване на измами.

5. Как ще Ви информираме за промени в декларацията за поверителност ?

Можем да актуализираме настоящата Декларация за поверителност от време на време. Ще публикуваме промените на тази страница и ще Ви информираме чрез имейл или чрез Платформата. Ако не сте съгласен с извършените промени, имате право да изтриете профила си, като изберете “настройки на профила”, функцията – “изтрий профил”.

6. Вашите права

При определени обстоятелства, имате права съгласно приложимите закони за защита на личните данни и във връзка с вашите лични данни.

Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля, изберете настройките на профила си / настройките за поверителност или се свържете с нас на имейл: info@freshstyle.bg

6.1.1 – Право да поискате достъп до личните си данни (обикновено наричани “искане за достъп на субекта на данните”).

 • Това ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно обработвани.

6.2.1 – Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас.

 • Това ви дава възможност да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.

6.3.1 – Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни.

Това ви дава възможност да се свържете с нас с искане за преустановяване на обработката на личните Ви данни в следните хипотези:

 • ако искате да докажем точността на данните;
 • когато смятате, че използването на данните от нас е незаконно;
 • когато изисквате от нас да съхранявамеданните, дори ако вече нямаме нужда от това, тъй като Ви е нужно да установите, за да упражнявате или да докажете Ваши претенции; или
 • когато сте се противопоставили на използването на Вашите данни, но трябва да проверим дали притежаваме законови основания да ги използваме.
 • Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за изтриване или премахване на личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме.
 • Освен това, имате право да поискате да изтрием или премахнем вашите лични данни, когато успешно сте упражнили правото си да възразите срещу обработването (виж, по-долу), когато имате съмнение, че е възможно да сме обработили вашата информация не в съответствие със законовите изисквания или от когато се изисква да изтрием личните Ви данни, за да бъдем в съответствие със законовите изисквания. Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни (виж, раздел 10).

6.4.1 – Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни, когато е основано на легитимен интерес (или на такъв на трета страна) и има основание за ваши конкретни интереси, което ви кара да се противопоставите на обработката на личните Ви данни на това основание, като смятате, че обработването нарушава Ваши основни права и свободи.

 • Имате право да възразите, когато обработваме вашите лични данни за целите на директния маркетинг. В определени случаи можем да докажем, че имаме убедителни легитимни основания да обработваме информацията относно Вас, което отменя ваше право на възражение.

6.5.1 – Право да поискате прехвърляне на личните Ви данни към Вас или на трета страна.

 • Ще Ви предоставим или на посочена трета страна, която сте избрали, Вашите лични данни в структуриран, обикновено използван, машинно четим формат. Имайте предвид, че това право се отнася само за автоматизирана информация, за която първоначално сте предоставили съгласието си да използваме или която сме използвали, за да сключим договор с Вас.

6.6.1 – Право да оттегляте вашето съгласие за обработването на личните Ви данни имате по всяко време.

 • Това не засяга законосъобразността на обработката, която вече сме извършили на основание предварително дадено Ваше съгласие.

Обикновено не се изисква такса: Нямате задължение за плащане на такса за достъп до личните Ви данни (или за упражняване на някое от другите Ви права). Въпреки това, може да наложим разумна такса, ако молбата Ви е очевидно неоснователна, повтаряща се или прекомерна. Може да откажем да изпълним искането Ви при тези обстоятелства.

Срок за отговор: Ще направим всичко възможно, за да отговорим на всяко легитимно искане в рамките на един месец от подаването му. Може да ни отнеме повече от месец, в случай че искането ви е особено сложно или сте направили няколко искания. В този случай ще ви уведомим и ще Ви държим в течение. Освен това, имате право да подадете жалба по всяко време до Комисията за защита на личните данни, както е посочено в раздел 13.

Преди да подадете жалба до Комисията за зашита на личните данни, бихме искали да се запознаем с Вашите основания за жалба и претенции и да направим всичко възможно, за да ги разрешим. Моля, обърнете се към нашия Отдел за поверителност, като използвате формата за контакт.

7. Комуникация и Маркетинг

Ще се свържем с вас чрез мейл, чрез SMS или чрез известие във връзка с нашите Услуги / Платформа, за да потвърдим регистрацията Ви, за да Ви информираме в случай, че заявката Ви не може да бъде обработена и изпратена, поради изчерпана наличност, както и за други съобщения във връзка с Услугите ни. Тъй като е наложително да Ви предоставяме такива съобщения, може да не е предоставена възможност и да откажете тяхното получаване.

Можете да поискате да спрем да ви изпращаме маркетингова комуникация по всяко време, като кликнете върху връзката за отказване в имейла или в изпратения до Вас SMS или като промените настройките за комуникация в профила си. В случай, че имате проблем с промяната на настройките, моля свържете се с нас.

Може да получавате маркетингови съобщения от нас, в случай че:

 • сте поискали такава информация от нас;
 • използвате Платформата или Услугите;
 • предоставили сте вашите данни, когато сте реализирали участие в
  конкурс, организиран от Платформата; или сте регистрирани за промоция.

8. С кого споделяме вашите данни ?

Всеки път, когато прехвърляме вашите лични данни извън ЕИП, ние гарантираме, че се предоставя подобна степен на защита, като се гарантира прилагането на поне една от следните предпазни мерки:

Прехвърляме вашите лични данни само в държави, за които се приема от Европейската комисия, че осигуряват адекватно ниво на защита на личните данни. За повече подробности вижте Европейската комисия: Адекватност на защитата на личните данни в страни извън ЕС.

Когато използваме услугите на определени доставчици на услуги, можем да сключваме с тях конкретни договори, одобрени от Европейската комисия, които предоставят на личните данни същата защита, която имат в Европа. За повече подробности вижте Европейска Комисия: Примерни договори за трансфер на лични данни на трети държави.

9. Международни Трансфери

Може да споделяме Вашите лични данни със страните, изброени по-долу за целите, посочени по-горе в раздел 4.

Филиали на компанията: Може да споделяме вашите лични данни, които се намират в рамките на и извън ЕИП и да ни оказват съдействие при предоставянето на бизнес операции като подобрения на продуктите, помощ за клиентите и механизъм за откриване на измами. Всяко споделяне на лични данни, разположени извън Европейското икономическо пространство (“ЕИП”), винаги ще бъде обект на гаранции, или на споразумение за прехвърляне на данни, което ясно определя задълженията на страните и осигурява подходящи технически и организационни мерки за защита на вашите данни.

Служители и консултанти на „Виктория – ММ16“ ЕООД ще имат достъп до Вашите лични данни за целите на управление на уебсайта, но те са обвързани от задължение за конфиденциалност, отнасящо се до данните, до които имат достъп, като част от съответните основни ИТ операции.

Служителите и консултантите на „Виктория – ММ16“ ЕООД са надлежно
информирани за значението за спазването на задължението за поверителност и носят отговорност за спазването на това задължение.

Доставчици на услуги от трети страни: Използваме доставчици на услуги от трети страни за предоставянето на определени части от нашите Услуги, като например устройства за съхранение. Доставчиците на услуги може да се намират в или извън ЕИП.

Провеждаме проверки на нашите доставчици на услуги от трети страни и изискваме от тях да спазват сигурността на вашите лични данни и да се отнасят към тях в съответствие със законовите изисквания. Не позволяваме на доставчиците на услуги от трети страни да използват Вашите лични данни за собствени цели и единствено им позволяваме да обработват Вашите лични данни само за определени цели и в съответствие с нашите указания.

Доставчици на реклами и анализи: С цел да подобрим Услугите си, понякога ще споделяме не подлежащата на идентифициране информация с доставчиците на анализи, които ни помагат да анализираме как потребителите използват Платформата/Услугите. Споделяме информацията си с тях в не подлежаща на идентифициране на субектите форма за наблюдение и отчитане на ефективността на предоставяните кампании на нашите бизнес партньори и за анализ на самия бизнес. За повече подробности относно нашите рекламодатели и доставчици на анализи, моля, вижте нашата Политика за “бисквитки” и подобни технологии.

Правоприлагащи органи, регулатори и други: Можем да разкрием вашите лични данни на правоприлагащи органи, правителствени или публични органи и други подобни на трети страни, за да спазим всички законови или регулаторни изисквания. Можем да разкриваме вашите лични данни, когато такова разкриване е необходимо за създаването, упражняването или защитата на правни искове, независимо дали в съдебни производства или в административна или извънсъдебна процедура. В тези случаи, не сме задължени да информираме потребителите за разкриването на техните лични данни на публичните органи.

Можем да продаваме, прехвърляме или обединяваме части от нашия бизнес или от нашите активи. Има вероятност да придобием други фирми или да се слеем с тях. Ако настъпят тези промени в нашата дейност, новите собственици могат да използват личните Ви данни по същия начин, както е описан в настоящата декларация за поверителност.

10. Къде съхраняваме вашите лични данни и за какъв период ?

Данните, които събираме за вас, ще бъдат съхранявани и обработвани на защитени сървъри, за да се осигури възможно най-добрият потребителски опит на потребителите.

Ще запазим вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на съответствие със законови, счетоводни или отчетни изисквания.

За да определим подходящия период на запазване на личните Ви данни, ние вземаме предвид количеството, естеството и чувствителността на личните Ви данни, потенциалния риск от вреди от неразрешено използване или разкриване на Вашите лични данни, целите, за които обработваме Вашите лични данни и дали можем да постигнем тези цели чрез други средства и приложимите законови изисквания.

В случай, че имате въпроси относно периода на съхранение на Вашите лични данни, моля свържете се с нас.

11. Технически и организационни мерки за сигурност при обработка

Цялата информация, която получаваме за Вас, се съхранява на защитени сървъри и сме изпълнили технически и организационни мерки, които са подходящи и необходими за защита на Вашите лични данни. „Виктория – ММ16“ ЕООД непрекъснато оценява сигурността на своята мрежа и годността на своята програма за вътрешна информационна сигурност, която е предназначена да:

Спомага за защитата на Вашите данни от случайни или незаконни загуби, достъп или разкриване;

Идентифицира разумно предвидими рискове за сигурността на мрежата;
минимизира рисковете за сигурността, включително чрез оценка на риска и редовно тестване. Освен това гарантираме, че всички данни за плащанията са кодирани.

Моля, имайте предвид, че въпреки предприетите от нас мерки за защита на Вашите данни, прехвърлянето на данни през интернет или други отворени мрежи никога не е напълно защитено и съществува риск личните Ви данни да станат достъпни до неупълномощени трети страни.

12. Линкове, насочващи към сайтове на трети страни

Платформата може да съдържа връзки към уебсайтове или приложения на трети страни. Ако кликнете върху някоя от тези връзки, имайте предвид, че всеки има собствена политика за поверителност. Не контролираме тези уебсайтове / приложения и не носим отговорност за техните политики. Когато напускате Платформата, Ви препоръчваме да прочетете съобщението за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате.

13. Контакти

За допълнителна информация или за упражняване на Вашите права, моля проверете настройките на Вашия профил/поверителност или се свържете с нас на имейл: info@freshstyle.bg или на следния адрес: Дупница 2600, област Кюстендил, ул. “Орлинска” No35. „Виктория – ММ16“ ЕООД.

14. Основен надзорен орган

Основен надзорен орган е:

“Berliner Beauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit”

За местни въпроси, свързани със защитата на лични данни, Вашият местен надзорен орган е:

Комисия за защита на лични данни

Адрес: София , 1592, бул. “Цветан Лазаров” 2

Тел. +359 2 915 3580

Уебсайт: http://www.cpdp.bg/


Бисквитки

F r e s h  S t y l e

Политика за бисквитки

Моля запознайте се с политиката за използването на бисквитки – (cookies) преди да пристъпите към използването на сайта.


1. Политика за ползване на "Бисквитките".

Бисквитките са малки файлове, съдържащи букви и цифри, които се съхраняват на Вашето устройство, когато посещавате даден уеб сайт или приложение.

Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит в рамките на нашата Платформа, като запаметяваме предпочитанията Ви. Например, в много уеб сайтове за онлайн търговия, когато добавяте даден продукт във виртуалната количка за пазаруване без да финализирате поръчката, следващия път, когато посещавате уеб сайта, ще можете да видите същия продукт все още в количката.

Това е един от примерите за това как се използват бисквитките с цел запаметяване на Вашите предпочитания. Без употребата на бисквитки Вашият потребителски опит в Платформата ще бъде значително по-не персонализиран.Бисквитките изпълняват множество функции, включително улесняване на навигацията и съхраняване на предпочитанията Ви с цел предоставяне на по-персонализирано съдържание и подобряване на общия потребителски опит.

2. Ние използваме бисквитките :

За да управляваме Вашите предпочитания и да подобряваме определени функции на Платформата. Това включва събирането на информация относно датата и времето на посещение, историята на Вашето търсене и езиковите Ви предпочитания.

За поддръжка на нашите мерки за сигурност и засичане на злоупотреби.

За анализиране на начините, по които се осъществява достъп до нашата Платформа, както и как се използва тя. Ние използваме тази информация с цел поддръжка, управление и трайно подобрение на нашите услуги.

За да Ви предоставяме персонализирани реклами. Бисквитките ни помагат в управлението на рекламите и измерването на тяхната ефективност.

3. Какви видове бисквитки и други технологии използваме ?

МАГАЗИНЪТ има право да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите.

Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

При намаление на цените, намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана.

При допуснати технически грешки от страна на потребителя в информацията, предоставена от него при извършване на поръчката, МАГАЗИНЪТ има правото да откаже изпълнението на поръчката без да дължи обезщетение на потребителя.

В случай на заплатени от страна на потребителя суми за определена поръчка/и, които по горните причини не могат да бъдат изпълнени, МАГАЗИНЪТ се задължава да ги възстанови.

Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана.

4. Използваме ли бисквитки на трети страни или разширения в нашата плаформа ?

Възможно е трети страни, като например рекламни мрежи и доставчици на външни услуги като анализ на уеб трафик, да използват бисквитки, уеб указатели, комплекти за разработки на софтуер (КРС) и други технологии с цел събиране на информация относно Вашето посещение в Платформата.

Тази информация се използва с цел предоставяне на по-персонализирани реклами в рамките на нашата Платформа или другаде в Интернет. Ние не осъществяваме контрол върху употребата на тези бисквитки на трети страни, които са подчинени на политиките за поверителност/бисквитки на тези трети страни.

Партньори за анализ и маркетинг: С цел да разберем по-добре как използвате Платформата, ние си сътрудничим с множество партньори за анализ и маркетинг. Разширения на трети страни: Нашата Платформа също така използва разширения на трети страни под формата на бутон за споделяне във Facebook и WhatsApp. С Помощта на бутона за споделяне Вие можете да споделяте нашите продукти в платформите на трети страни, при условие че сте влезли в акаунтите си в тези трети страни. Същите биха могли да осъществяват връзка между взаимодействието Ви с нашата Платформа и Вашите акаунти при тях.

Следва да се запознаете с политиките за поверителност на тези трети страни преди да кликнете върху бутона за споделяне.

5. Как можете да изтриете, деактивирате или бокирате използването на бисквитки ?

Вашият браузър обикновено Ви предоставя информация относно начините, по които да изтриете, блокирате или откажете използването на бисквитки. Повече информация във връзка с по-често използваните браузъри можете да откриете на следните връзки :

Можете да откажете достъпа на бисквитки на трети страни. В допълнение, можете да промените настройките на Вашето мобилно устройство относно това кога да виждате рекламно съдържание, базирано на Вашите интереси.

Внимание: В случай че блокирате бисквитките, използвани от нашата Платформа, е възможно да нямате достъп до всички или част от нашите услуги, като например запаметяване на персонализирани настройки като информация за достъп.

6. Данни за контакт

За допълнителна информация или упражняване на Вашите права, можете да се свържете с нас по всяко време чрез формата за контакт.


Политика

F r e s h  S t y l e

Политика на Сайта

Моля запознайте се с политиката за ползване на сайта преди да пристъпите към използването му.


Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.